Sint Anna ter Muiden:Privacybeleid: verschil tussen versies

Uit Sint Anna ter Muiden
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Pagina aangemaakt: Op deze website mogen geen gegevens over nog levende personen worden vermeld. Mocht dit toch gebeuren, meld dit dan s.v.p. aan de beheerder. Voor het raadple...)
 
k ("Sint Anna ter Muiden:Privacybeleid" beveiligd: Niet aan te passen voor bezoekers [edit=sysop:move=sysop])
(geen verschil)

Versie van 23 mei 2007 02:07

Op deze website mogen geen gegevens over nog levende personen worden vermeld. Mocht dit toch gebeuren, meld dit dan s.v.p. aan de beheerder.

Voor het raadplegen van informatie op deze site is geen account nodig. Van gebruikers worden slechts algemene statistische gegevens verzameld, die niet tot een persoon te herleiden zijn. Deze gegevens worden gebruikt voor verbeteringen van de website.

Voor het bijdragen aan de website is wel een account nodig. Dit account is gratis te verkrijgen. Hiervoor moet de gebruiker enkele persoonsgegevens opgeven. Deze gegevens zullen alleen worden gebruikt voor het beheer van deze website. De gegevens zullen onder geen enkele voorwaarde ter beschikking worden gesteld aan derden, tenzij dit door een rechter wordt verlangd. Indien u een e-mailadres opgeeft, ontvangt u hierop alleen berichten waarop u zichzelf abonneert (bijvoorbeeld een attenderingsservice voor wijzigingen aan artikelen waaraan u heeft bijgedragen). Verder ontvangt u geen berichten, dus ook geen reclame.