Categorie:Foto’s archiefstukken: verschil tussen versies

Uit Sint Anna ter Muiden
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Pagina aangemaakt: Deze pagina bevat een overzicht van alle artikelen met links naar foto's van archiefstukken. Zie voor foto's van archiefstukken van andere plaatsen ook de website [http://www.gene...)
 
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Deze pagina bevat een overzicht van alle artikelen met links naar foto's van archiefstukken.
+
Deze pagina bevat een overzicht van alle artikelen met links naar foto's van archiefstukken. Deze staan op [http://www.divshare.com/profile/yvettehoitink Divshare], een website waar bestanden gratis geplaatst kunnen worden. De downloadsnelheid is niet altijd optimaal, daarom zijn de bestanden soms opgesplitst in meerdere delen.
 +
 
 
Zie voor foto's van archiefstukken van andere plaatsen ook de website [http://www.geneaknowhow.net/vpnd Van Papier naar Digitaal].
 
Zie voor foto's van archiefstukken van andere plaatsen ook de website [http://www.geneaknowhow.net/vpnd Van Papier naar Digitaal].
 
[[Categorie:Archief]]
 
[[Categorie:Archief]]
 
[[Categorie:Bron]]
 
[[Categorie:Bron]]
 +
[[Categorie:Galerij]]

Huidige versie van 28 aug 2007 om 14:43

Deze pagina bevat een overzicht van alle artikelen met links naar foto's van archiefstukken. Deze staan op Divshare, een website waar bestanden gratis geplaatst kunnen worden. De downloadsnelheid is niet altijd optimaal, daarom zijn de bestanden soms opgesplitst in meerdere delen.

Zie voor foto's van archiefstukken van andere plaatsen ook de website Van Papier naar Digitaal.

Pagina’s in categorie "Foto’s archiefstukken"

Deze categorie bevat de volgende 9 pagina’s, van in totaal 9.